Havrekjeks (kristiane)

6

Havrekjeks

Bakte noen kjempegode, sukkerfrie havrekjeks p sndag. De anbefales med brunost p og en kopp te ved siden av! Perfekt kveldskos. Oppskriften finner du pLinda Stuhaug sin blogg



  • 07.01.2014 kl.23:04
    Namnam, sg utrolig gode ut!
    07.01.2014 kl.23:06
    Nam nam :D
    Therese
    08.01.2014 kl.00:03
    Mmm de s gode ut! Smakte de som "havreflarn"? Eller er de tykkere og mindre spr?

    Og kaffekoppen, er den fra Kremmerhuset n nylig?
    08.01.2014 kl.00:32
    Therese: De er litt tykkere og litt mindre spr enn vanlige havreflarn, og det var derfor jeg likte de s godt! I oppskriften jeg har brukt s skulle man egentlig la kjeksene st litt p ettervarme med komfyrdren pen for sikre at de ble spr, men det glemte jeg faktisk bare helt! Men avkjles de p rist og oppbevares i boks s blir de bra uansett. S, mine fikk alts litt mer "cookies"konsistens, men jeg synes bare det var godt!

    Koppen er fra kremmerhuset ja! :)

    Klem!
    08.01.2014 kl.00:34
    Katrine Steinsvik: Det var de! Test ut! ;)
    08.01.2014 kl.05:08
    s virkelig godt uut!



    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta