kristiane -

1



Har nettopp kost meg med dette, som egentlig var en veldig sen lunsj. Speltkjeks med hvit castello, honning og valnøtter, og noen frøkjeks med brie og fikensyltetøy. Altså, jeg må ha dette hver dag. Har spist det i flere måneder nå, jeg er nesten besatt. Noen dager blir det til frokost også, men da pleier jeg å ha det på knekkebrød istedefor kjeks. Dette, og gresk yoghurt med honning og pekannøtter spiser jeg helt ville mengder av. Det ender vel opp med at jeg om noen år blir kvalm ved tanken på ost og kjeks. Oh oh.

Men nå glemmer vi det. Jeg er så glad for at det er FREDAG! Dagene går jo så altfor fort, så nå skal jeg nyte helgen. Skal snart ut med noen venner og spise, det blir kos.

 

Ha en fin helg! 

 

  • 17













    Noen av mine iphonebilder fra uken som gikk.

    Hvis noen vil følge meg på instagram, så heter jeg kristianenr :)

     

    Ha en fin søndag!

  • 1


    Gresk yoghurt, havregryn, tørkede tranebær og honning.. NAM!

     

    Hei søndag!

  • 4


    Kjole fra Zara


    Det obligatoriske bildet i speilet fra før vi dro ut i går.. :)

  • 0



  • 3



    Revet kylling

    Isbergsalat

    Tomat

    Gresskarkjerner

    Fetaost

    Tørkede tranebær

    Valnøtter

    Litt olivenolje

     

    Dette var dagens "hjemme alene middag". Jeg blandet egentlig bare sammen litt ting jeg fant liggende hjemme, også ble det SÅ godt! Jeg lover;) Prøv!

  • 8


    Kjole: Helmut Lang // Sko: Nelly // Armbånd: H&M // Ringer: Marc Jacobs



    Dagens antrekk til den høytidelige lunsjen og immatrikuleringen på masterstudiet ved NHH i dag. Etter en lang juleferie blir det litt godt å bli student igjen tror jeg! Dette blir spennende :)

     

  • 14





    Ukens bilder på min iphone 

     

  • 0

    Var ute med disse sortkledde nydelighetene i går, og pusen Oliver var med på vorspielet.

    Alltid like sykt, alltid like kos. Dere er best! 

     

     

    Nå er ferien min omsider over, og i morgen starter jeg på master i økonomi og administrasjon ved NHH. Gleder meg!

     

    Ha en fiiiiin uke!

     

  • 4

    Jeg er veldig, veldig glad i scones, og dette er nok de beste jeg noensinne har smakt. Har laget denne oppskriften flere ganger, og de blir alltid like gode! Egentlig vet jeg ikke helt hvor oppskriften kommer fra, jeg skrev den ned for mange år siden. Jeg kalte den for Scones a´la Augustin, fordi de smakte litt likt som favoritten min som de solgte på kafé Augustin i Bergen. Oppskriften er allikevel på ingen måte derfra. Det jeg liker ekstra godt med å lage scones er at det går så fort. Ingen elting eller heving. De er like gode både lunken og kald, og i tillegg holder de seg ferske og gode i flere dager i kakeboks. De er også perfekte å fryse ned, og smaker akkurat som nybakt igjen når de tines.

    Man kan selvfølgelig lage oppskriften uten nøtter eller sjokolade. Det er også veldig godt med bare rosiner i. Sconesene smaker veldig godt som de er, eller med bare smør, brunost eller syltetøy/marmelade (de med sjokolade er vel kanskje ikke så gode med brunost eller syltetøy...).

    Oppskriften ser du i det øverste bildet. Oppskriften rekker til 32 scones. Skummet kulturmelk kan selvsagt byttes ut med vanlig kulturmelk eller kefir. Selv om oppskriften inneholder litt sitron og appelsin så smaker det ikke "appelsinscones". Syrligheten er bare for at de skal bli saftige og gode.

    Denne gangen delte jeg deigen i to og hadde valnøtter i den ene, og biter av mørk sjokolade i den andre. Jeg halverte hele oppskriften, og siden jeg da fikk litt mindre deig å jobbe med, så satte jeg bare runde "klatter" av deigen på et bakebrett. Men for å få typiske "trekantscones" ruller du altså hele deigen ut i 8 store flate boller, og prikker deretter hver og "bolle" en ut i fire "pizzastykker" før steking. Når de er litt avkjølt er det bare å dra de forsiktig fra hverandre.

     

    De blir sprø utenpå og myke og saftige inni. Perfekt til te eller helgefrokosten 

     

  • 16




    Genser: H&M // Bukse: Gina Tricot // Sko: Converse// Veske: Zara // Kåpe: Tiger

  • 6

    Bakte noen kjempegode, sukkerfrie havrekjeks på søndag. De anbefales med brunost på og en kopp te ved siden av! Perfekt kveldskos. Oppskriften finner du på Linda Stuhaug sin blogg 

     

  • 0



    Kjøpte dette fine, enkle undertøysettet på H&M i dag. Fikk litt Marlies Dekkers følelse.. 

     

  • 4

    Inspirasjonscollage laget av bilder via pinterest

    Er helt forelsket i iphonedekselet over her, jakten for å finne et lignende settes herved i gang!

  • 2




    Noen av mine siste instagrambilder.

     

    Ha en fin uke! :)

  • 1

    I disse salgstider.. Kremfarget topp, mørke strikkegensere, sort chiffonshorts med hvite perler og et grått skjerf.. Alt fra BikBok! 

     

  • 1



    Det skal være litt enkelt, og jeg er ikke så glad i veldig søte smykker til hverdags. Dette er favorittene nå for tiden 

     

  • 5



    Grå t-skjorte fra Acne og sort skjortekjole fra Helmut Lang. Kjolen er tidløs og perfekt, og jeg tror den blir dødsfin til sorte, spisse pumps og med et smalt gullbelte i livet. Den funker også til "finere hverdags". Weeee!

    Perfekte gråmelerte (og hvite!) t-skjorter får jeg aldri nok av. Det passer seg alltid! En casual t-skjorte til smale jeans, pumps og en stor herreinspirert klokke er et av mine absolutte favorittantrekk. Med en kort, inntilsittende jakke eller en åpen trench coat over, føler jeg meg alltid fin! :)

  • 0





     Via Pinterest

     

    Et utvalg av mine favorittendenser som fortsetter i 2014:



    Sort, hvitt, monokromt

    Minimalistisk, men med noen oppsiktsvekkende innslag

    Sorte, matte overflater

    Hvite, skinnende overflater

    Treverk mot betong

    Materialer som kobber, marmor, kartong, gullbelagt

    Elementer som fjær, diamanter, brokademønster, overflater av speil

    Litt botanikk og grønt

     

    Og når vi går mot vårparten vil nok den sorte biten forsvinne litt, og jeg tipper jeg vil begynne å helle mer tilbake mot helhvitt og litt lysegrått. Vi får se!

     

  • 2







     

    Spiste først kalkun og dessert hjemme med familien, før jeg dro for å feire med disse fine tuppene! ★